Salzburg S

Pieni varaava takka – nopeaa ja hillittyä lämpöä, joka kestää pitkään

Salzburg S on Nordpeisin takkamalliston lippulaiva, joka yhdistää varaavan takan toiminnallisuudet skandinaaviseen tyyliin. Salzburg S on perinteistä varaavaa takkaa pienempi ja kevyempi, eli se on niin sanotusti varaava kevyttakka. Se lämpiää nopeammin keveytensä ansiosta, mutta lämmittää silti pitkään verrattuna esimerkiksi kiertoilmatakkoihin.

Monesti varaavat takat mielletään isoiksi ja painaviksi lämmöntuottajiksi, jotka vaativat runsaasti tilaa ja huolenpitoa, mutta Salzburg S on tehty nimenomaan vastaamaan kasvanutta tarvetta pienestä takasta, joka tuo miellyttävää sekä energiatehokasta lisälämpöä asuntoon, mutta ei kuitenkaan dominoi tai lämmitä tilaa liikaa.

Pienet varaavat takat tuovat tilaan kuin tilaan lämmintä tunnelmaa ja ovat samalla ajattomia sisustuselementtejä. Kevyt ja pieni varaava takka sopii helposti kaiken kokoisiin tiloihin, mihin kauniisti ja puhtaasti palava liekki tuo uniikkia tunnelmaa.

Millaiseen tarkoitukseen varaava kevyttakka sopii?

Pieni varaava takka sopii mainiosti pienempien tilojen tai asuntojen lämmitykseen – esimerkiksi pieneen mökkiin, takkahuoneeseen tai vaikkapa saunatupaan – sekä lisälämmittimiseksi toisen lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Usein on sellainen tilanne, ettei tarvitakaan niin tehokasta lämmitystehoa takalta, mitä osa isommista varaavista takoista tuottaa, sillä ne saattavat lämmittää tilan lopulta liian kuumaksi. Tällaisissa tilanteissa, joissa tarvitaan vähemmän lämpöä kerralla mutta pitkään, Salzburg S on erinomainen vaihtoehto. Se lämpiää nopeammin kuin isommat mallit, mutta on silti tarpeeksi tehokas ylläpitämään lämmön esimerkiksi yön yli. Tässä mallissa yhdistyvät pienen ja varaavan tulisijan hyödyt, mikä tarkoittaa sitä, että jokaisen pesällisen tuottama lämpö hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla, mutta lämpö pysyy silti hillittynä. Tämä on niin taloudellista kuin ekologistakin takalla lämmittämistä. Paloilma syötetään tulipesään yläkautta kuumana, minkä ansiosta myös hiukkaspäästöt ovat pienemmät ja luukku pysyy kirkkaana.

Painoa S:llä on 360kg, ja sen leveys on 60cm ja syvyys noin 44cm. Kysymyksessä on siis todella näpsäkkä takkamalli, joka on myös helppo asentaa.

Muokkaa juuri sellaiseksi kuin haluat

Salzburg S -varaavaan takkaan on saatavilla myös paljon lisävarusteita omien tarpeiden mukaan. Saat muun muassa tuunattua takkaasi oman näköiseksi keraamisilla edustoilla tai lasialustoilla. Lisäksi tulisijaan on saatavilla kuumalevy, jota voi hyödyntää ruoanlaitossa. Ruoan valmistuksen lisäksi se pitää ruuat tehokkaasti lämpimänä ja on hyödyllinen myös hauduttamisessa.

Malliin on saatavilla myös yhteensopiva halkotila, johon puut saadaan siististi varastoitua. Puut tuovat sisutukseen lisää rostisuutta ja kodikasta tunnelmaa. Lisäksi, kuten kaikki muutkin Nordpeisin varaavat takat, Salzburg S voidaan pinnoittaa esimerkiksi laatoilla ja maalata haluamallaan värillä useaan kertaan. Voit siis helposti luoda juuri sellaisen unelmiesi pikkutakan kuin olet aina haaveillut!

3 220,00 3 677,00 

Huomio! Tulisijat eivät ole varastossa, mikäli niissä ei näy varastomäärän saldolukua. Toimitusajat ovat pitkiä, varmista toimitusaika ennen tilausta.

Tai maksa ostoksesi osissa!
Hae Resurs Bank luottoa helposti: Tästä
Luottopäätös ei sido sinua ostokseen.

Kuvaus

  • Korkeus: 1111 (+kuumalevy): 1120 mm
  • Leveys: 600 mm
  • Syvyys: 434 mm
  • Hormiliitos: Päältä, Takaa, Sivulta
  • Paino sisältää tulipesän: 360 kg
  • Nimellisteho: 2,1 kW
  • Polttopuiden max.pituus: 25 cm
  • Hyötysuhde: 84 %
  • Savukaasujen ka. lämpötila: 171 °C
  • CO-partikkelit 13%:ssa O2: 0,13%

Lämmönvarauskyky:

100% after 3,9
50% after 10,2
25% after 15,6

Väri: Takka toimitetaan betonipinnoitettuna. Sen voi maalata tai pinnoittaa juuri sopivaksi omaan käyttöön haluamallaan värillä, tai jättää sellaiseksi. Kuvissa takat ovat pinnoitettu valkoisiksi.

Jaa somessa:

Lisätiedot

MALLI

Salzburg S, Salzburg S + halkotila alle, Salzburg S + halkotila sivulle (mukana avattava kansi)