Mikä on Tulituote?

Tulituote Oy on Seinäjoella sijaitseva lämmityslaitteiden myyntiin ja maahantuontiin perehtynyt perheyritys.

Juhani Syrjälä on toiminut yrittäjänä lähes koko ikänsä. Hänen toiminimensä toiminta siirtyi pääasiallisesti lämmityslaitteiden maahantuontiin vuonna 2003. Henri Syrjälä tuli mukaan yrityksen toimintaan vuonna 2006, aluksi osa-aikaisesti, mutta kasvava mielenkiinto myyntiin, markkinointiin ja rakennusalaan sai hänet jäämään yrityksen jatkajaksi.

   Toimintamme on kasvanut noista ajoista huomattavasti,  ja tuotevalikoimaamme on lisätty esimerkiksi vesi-ilmalämpöpumput sekä paljon erilaisia LVI tarvikkeita.

Vuonna 2020 yrityksessämme aloitti myös samasta perheestä saapuva oma asentaja Samuli Mattila yrityksen palkkalistoille. Pystymme nykyään hoitamaan asiakkaan koko tulisijanhankintaprosessin alusta loppuun täysin itsenäisesti ilman kolmansia osapuolia Seinäjoen lähialueella. Tämä parantaa tiedonkulkua, asennuslaatuamme ja voimme kehittää asennuspalveluita yrityksen sisällä.

2021 verkkosivustomme muutettiin verkkokauppamuotoon, jolla pyrimme palvelemaan asiakkaita laite- ja varaosahankinnoissa 24 h  vuorokaudessa. Nopeat toimitukset ovat aina olleet asia mihin olemme pyrkineet panostamaan, ja suuri varastomme on yksi valttikorteistamme. Verkkokaupasta huolimatta emme ole hylänneet asiakaspalvelulähtöisyyttämme, ja vastaamme puhelimeen yhtä lujalla palveluhenkisyydellä kuin tähänkin asti!

Yksi suurimmista valteistamme on henkilökuntamme suuri mielenkiinto, sekä laaja osaamisemme rakentamiseen, suunnitteluun ja myös normaalista poikkeavien ratkaisujen hakemiseen ilman ennakkoluuloja!

Olemme osa Takkahuone myyntiketjua, jonka toiminta kattaa koko Suomenlaajuisen asiakaskunnan.

Tulisija- ja lämmityslaitemyymälä

580 m² liikekiinteistö valmistui Seinäjoen Jouppiin joulukuussa 2016.
Liikekiinteistössämme on 260 m² takkastudiota, 30 m² sosiaali- ja saunatiloja, sekä 280 m² varastoa.
Kiinteistömme on yksi suomen suurimpia yksityisiä tulisijamyymälöitä.

Myymälässämme on nähtävillä yli 60 erilaista tulisijaa.

Seitsemän tulisijaa on asennettu toimiviin savuhormeihin, ja niillä lämmitämmekin kiinteistöämme lähes päivittäin.

Katollemme on asennetuna sekä vettä lämmittävät tyhjilputki aurinkokeräimet, että sähköpaneelit. Kiinteistömme on täysin itsenäisen lämmityksen alla, emmekä ole liittyneet kaukolämpöverkostoon.

Varastointi

Koska 280 m² päävarastomme sijaitsee heti myymälän seinän toisella puolen, voit koska vain aukioloaikanamme käydä noutamassa tilaamasi tuotteen. Kaikki kuljetuksella toimitettavat tilaukset lähetetään heti seuraavana päivänä, mikäli tuote on varastossamme, ja toimitus toive tehdään aamulla ennen klo 11:00.

Logistiikka

Kaikki asiakkaiden tilaukset kulkevat Posti-logistiikalla meidän varastostamme asiakkaan koti/vapaa-ajan asunnon pihalle. Saman päivän pienet posti paketti tilaukset toimitetaan yleensä samana päivänä Postille viimeistään klo 19:00 mennessä Etelä-Pohjanmaalla toimitamme tilauksia myös jonkin verran omalla kalustolla.