Tilausehdot

Verkkokaupan omistaja: Tulituote Oy – 2165941-0. Yritystä käsitellään edellä nimellä: Tulituote

Alla olevia ehtoja sovelletaan verkkokauppa ostoksissa. Myymälästä tehdyissä tilauksissa ehdot sovitun kaupan mukaan, tai tämän sivun alimmaisena listattuna peruutuskulujen sovellusesimerkkejä.

Verkkokauppaehdot

Tilaus

Voitte jättää tilauksenne verkkokaupassamme, puhelimitse, sähköpostilla, henkilökohtaisesti myymälässämme tai esittely-
tapahtumissa kuten messuilla. Mikäli mahdollista, suosittelemme verkkokauppatitilausta, jolloin molemmille osapuolille jää
kirjallinen näyttö sovituista tuotteista ja hinnoista.

Muutokset tilauksiin tulee ilmoittaa välittömästi, jotta mahdollisiin tehdastilauksiin ehditään reagoida.
Tilausvahvistusmaksu pitkille toimitusajoille

Puhelimitse tilatuista, tulituotteen varastolle toimitettavista tuotteista ja välivarastoitavasta tuotteesta laskutetaan tilausvahvistusmaksu, joka on 15 % toimitettavasta tuotteesta, tai kokonaistilauksesta. Tilausvahvistusmaksun osuus hyvitetään loppulaskusta kun tuote toimitetaan. Mikäli tuotteen tilaus peruutetaan, ja tuote on jo ehtinyt lähteä tehtaalta toimii 15 % tilausvahvistusmaksu peruutusmaksuna.

Maksaminen

Maksupalvelutarjoaja Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun Tulituotteelle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Tulituotteeseen. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä www.paytrail.com

Mikäli haluat maksaa tuotteen laskulla vasta tavaran vastaanottamisen jälkeen, ole meihin yhteydessä. Laskutusasiakkaille luodaan asiakasrekisteritili. Tarvitsemme laskutusrekisteriä varten henkilövarmennuksen ja mahdollisesti luottotietojen tarkistuksen. Yksityisasiakkaiden maksuehto on 7 pv netto, ja jälleenmyyntisopimuksen kirjoittaneille asiakkaille maksuehto on 14 pv netto.

Maksamaton lasku siirtyy Ropo Capitalin perittäväksi.

Minkä tahansa noudettavan tuotteen voi haluttaessa maksaa
noutohetkellä.

Voit myös hakea ostoksellesi rahoitusta osoitteessa www.tulituote.com/rahoitus. Samalla hakemuksella voit hyväksytyn maksuajan saadessasi maksaa ostoksesi myös pienemmissä erissä. Maksuajasta voit päättää vasta kun tuote on sinulle toimitettu, ja saat rahoituspaperit postissa. Katso osamaksuhinnat yllä olevasta osoitteesta. Rahoituksen myöntää Resursbank AB http://www.resursbank.fi/

Palautukset ja kaupan peruutus

Etämyynnissä asiakkaalla on oikeus 14 päivän peruutusaika. Peruutusaika lasketaan alkavan tilatun tuotteen tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta.

Palautus tulee tehdä toimittamalla tuote Postitse tai Matkahuoltopakettina seuraavilla tiedoilla. Huom! Palautuksessa tulee olla kaikki alla näkyvät tiedot! Emme korvaa epäonnistuneesta palautuksesta aiheutuvia ylimääräisiä kuluja, mikäli jokin mainituista tiedoista puuttuu. Voitte olla myös yhteydessä palautuksesta Tulituotteeseen samoilla tiedoilla, tai paikan päällä aukioloaikojen puitteissa. Mikäli saavutte myymälään, ottakaa mukaan tilausnumeronne / tilausvahvistus, jotta voimme kohdistaa tilauksenne palautukseen.

Palautukset: Tulituote Oy – Y-tunnus 2165941-0 – Karvarinkatu 10 60320 Seinäjoki – +358405533357 – myynti@tulituote.com

Palautus on mahdollista tehdä kaikille vakiotuotteille, varaosille, lisätarvikkeille, jotka palautetaan myyntikuntoisena takaisin Tulituotteelle. Palautusoikeus ei koske kuluttajan vaatimusten mukaan tehdastilattua tulisijatuotetta (väri, koko, pinnoite, kansityyppi, kätisyys, saranaluukku, hissiluukku), joihin kuuluu: takat, kamiinat, puuhellat, kiertoilmatakat, varaavat takat, takkasydämet, kiertoilmatakat, puukattilat, pellettitakat, pellettikattilat ja vesikiertopellettitakat, vesikiertopuuhellat. Suuren kysynnän vuoksi (2022 kolmas kvartaali) Tulituote Oy on kuitenkin valmis sopimaan normaali käytäntöä pienemmistä palautuskuluista, joissa mittatilaustuote voidaan toimittaa Tulituote Oy:n sopimuksella Seinäjoen varastoon. Tehdastilattujen tuotteiden palautukset käydään läpi asiakkaan kanssa erikseen.

Palautuskustannuksista vastaa tilaaja (poislukien poikkeusaikana, sovitaan erikseen).

Palautus voidaan tehdä joko tilisiirtona tai maksupalautuksena käytetystä maksutavasta.

Toimitus

Pienpaketit toimitetaan Postin SmartShip tai Matkahuolto Lähipakettina lähimpään noutopisteeseen. Pakettikoko vaikuttaa toimitustapaan, mutta voit tilauksen yhteydessä ilmoittaa erillisellä toiveella lähimmän toimitustoimipisteen. Isommissa tulisijoissa kuljetus on suoraan rahdituksena toimitusosoitteeseen.

Suurimman osan tuotteista voit myös noutaa Seinäjoen varastostamme, jolloin tilaus kannattaa jättää puhelimitse, eikä verkkokaupan kautta. Kysy tarkempaa toimitustietoa myyjiltämme. Kaikkien tehdastilauksena toimitettavien tuotteiden annetut toimitusajat ovat arvioita, koska toimitusajat vaihtelevat kuljetusyhtiöiden ajojen ja pyhäpäivien mukaan. Mikäli tilasit tuotteelle kuljetuksen, ja se toimitetaan antamaasi toimitusosoitteeseen Postin kuljetuksella
Tulituotteen varastosta, voit pyytää toimitusta haluamallesi viikolle. Kuljetus kestää tavallisesti 2-5 päivää lähetyspäivästä (pois lukien Lapin lääni). Satunnaisia katkoksia eri terminaalien välillä voi kuitenkin ilmetä. Toimitukselle voi pyytää seurantanumeroa.

Mikäli tuote toimitetaan valmistajan rahdilla suoraan tehtaalta, ei erillistä kuljetusseurantaa ole normaalisti saatavilla.

Kun rahdituksen toimitusaika on sovittu, ole valmiina olemaan paikalla tai vastaamaan puhelimeen, niin tiedät koska toimitusta ollaan tuomassa. Kuljetusyhtiöllä ei ole lupaa jättää tuotteita toimitusosoitteeseen kysymättä lupaa vastaanottajalta, jolloin lähetys palautuu lähimpään terminaaliin. Terminaalisäilytyksestä syntyneet kulut peritään asiakkaalta.

Voit halutessasi pyytää kopion rahtikirjasta. Rahtikirjan numerolla voit seurata lähetystä osoitteessa http://www.posti.fi/yritysasiakkaat/seuranta/#/ tai kysyä postin rahtipalvelunumerosta: 020 4522660.

Kuljetusvahingot ja reklamaatiot

Asiakkaan vastuulla on tarkistaa kuljetus HETI, ja ENNEN rahtikirjaan kuittausta. Myös paketoinnin sisällä olevat vauriot tulee tarkistaa VÄLITTÖMÄSTI.

Mikäli sinun rahtikirjan kopiossa ei ole merkintää vahingosta, ei kuljetusvahingosta ole välttämättä mahdollista saada korvausta.

Piilovahinkojen ilmoitusaika on 7 pv. Ilmoita vahingosta välittömästi www.tulituote.com/reklamaatio tai soittamalla meille 06-4873 660. Me tai tuotteen valmistaja hoidamme korvaushakemuksen ja toimitamme sinulle uuden ehjän tuotteen tai vahingoittuneet osat. Sinun tulee päättää ilmoituksen yhteydessä onko sinun mahdollista vaihtaa rikkinäinen osa, vai tarvitsetko siihen ulkopuolisen henkilön, ilmoita tämä samalla ilmoituksella.

Mikäli tilaamasi laite rikkoutuu takuun aikana, ota siitä kuva ennen laitteen mahdollista purkamista, ja täytä linkin reklamaatio kaavake.

Takuun aikana rikkoutuneet osat vaihdetaan uusiin, mikäli takuuehdot täyttyvät. Takuu korvaa vain uuden tuotteen vaihdon, eikä se kata vaihtotyöstä syntyviä kuluja. Takuun alaisia kuluvia osia ei ole arinat, tulipesän osat, lasiluukut tulipesässä tai uunissa.

Erikoistapaukset käsitellään aina erikseen. Myös takuu ajan ulkopuoliset asiat käsitellään, mikäli rikkoutunut osa ei ole sähkölaite.

Vastuu toimituksen jälkeen

Vastuu tuotteesta toimituksen jälkeen on asiakkaalla/toimituksen vastaanottajalla. Tulituote Oy ei korvaa lukitsemattomasta säilytyspaikasta tai avokatoksesta varastettua tuotetta.

Käyttäjällä on vastuu noudattaa tuotteen asennus ja käyttöohjeen vaatimuksia, eikä vastuuta väärin käytetystä tai asennetusta tuotteesta voida siirtää laitteen valmistajalle tai myyjälle. Mikäli tuotteen asennuksessa tai käytössä ilmenee epäselvyyksiä, ole meihin yhteydessä ennen tuotteen asennusta tai käyttöä.

Myymälästä ostetun tilauksen peruutus

Koska myymälästä tilattua tuotetta ei lasketa etämyynniksi, tilaus ei kuulu koti- ja etämyynnin piiriin. Mikäli hankit tuotteen myymälästä, sovelletaan sen peruutukseen seuraavia peruutuskuluja, mikäli niitä ei erikseen ole sovittuna.

Jo toimitetun tuotteen peruutus: Tuote tulee palauttaa Tulituotteelle. Tilauksesta palautetaan 50 % tuotteen hinnasta, tai erikseen sovittu summa.

Toimittamattoman tilauksen peruutus: 15 % tuotteen summasta, tai erikseen sovittu summa