Betonimaali Nordpeis takoille

Nordpeis takat toimitetaan käsittelemättömästä betonista valmistettuina, ja siksi pintaviimeistely voi vaihdella tuotteittain. Jos haluat tasaisemman pinnan, joka näyttää betonilta, suosittelemme tulisijan maalaamista takoille tarkoitetulla Northstar-betonimaalilla.

Takkamaali on betonituote, joka levitetään kuin tavallinen maali. Se sekoittuu veteen ja saavuttaa mattaisen, betonimaisen ulkonäön. Takkamaalia voidaan käyttää betonille/kipsille, tiilelle ja kipsilevylle. Maali on tarkoitettu sisäkäyttöön.

Maalattavalla pinnalla ei saa olla irtohiukkasia, pölyä tai rasvaa. Raot ja halkeamat korjataan sopivalla tasoitteella tai akryylilla. Pinta on myös kostutettava hyvin ennen maalin levittämistä. Ei-imukykyisiä materiaaleja ei tarvitse kostuttaa.

Takkamaali sekoitetaan veteen (käytä porakonetta ja maalivispilää). Sekoita vähintään 2 minuuttia, kunnes seos on tasaista. Anna seoksen levätä 4-5 minuuttia ja sekoita uudelleen noin minuutin ajan. Vettä voidaan hieman vähentää, jos pinnan rakenteen vuoksi halutaan paksumpi seos.
Maali levitetään leveällä siveltimellä tai telalla. Vaahtokumitela antaa tasaisimman lopputuloksen, kun taas sivellin luo erilaisia varjoefektejä. Takkamaalin on oltava helposti levitettävää ja valumista on vältettävä. Maalin ulkonäkö vaihtelee sen mukaan, miten se levitetään. Maali levitetään kulmasta kulmaan, märkä-märkään. Normaalisti yksi kerros antaa halutun pinnan. Jos levitetään useita kerroksia, odota 6-8 tuntia, ennen kuin pinta kastellaan uudelleen ennen seuraavan kerroksen levittämistä.

Pinnan ja ilman lämpötila ei saa olla alle 10 °C. Älä levitä takkamaalia lämpimälle betonille tai voimakkaassa auringonpaisteessa. Käyttöaika on 90-120 minuuttia.

Työkalut pestään vedellä.

41,00 

Huomio! Tulisijat eivät ole varastossa, mikäli niissä ei näy varastomäärän saldolukua. Toimitusajat ovat pitkiä, varmista toimitusaika ennen tilausta.

Tai maksa ostoksesi osissa!
Hae Resurs Bank luottoa helposti: Tästä
Luottopäätös ei sido sinua ostokseen.

Kuvaus

Raaka-aineeseen lisätään 1 l vettä

Määrä: 2,1 kg + lisättävä vesi 1 l = 3,1 kg

Riittoisuus: 8 m²

Jaa somessa: