Nordpeis Salzburg C Convection

Salzburg C, kulmaluukullinen varaava takka kiertoilmatoiminnolla. Sen lisäksi, että takka varaa lämpöä pitkään, se alkaa antaa lämpöä heti, kun tulet on sytytetty.

Salzburg C on kulmalasilla varustettu varaava takka. Se voidaan sijoittaa huoneeseen seinää vasten, nurkkaan tai vapaasti seisovaksi. Lämmön varaamisen lisäksi siinä on konvektiolämmitys, jotta lämmön jakautumista huonetilaan voidaan hallita. Voit lämmittää huoneen nopeasti tai sulkea konvektiolämmityksen kokonaan, jotta lämpöä varataan mahdollisimman paljon. Pinta on kevytbetonia, joka voidaan pinnoittaa halutulla remonttimaalilla, tai laatoilla. Tuhka-astia on piilotettu tyylikkäästi arinoiden alle, ja astia voidaan nostaa kokonaan pois tulipesästä kantokahvalla. Keraaminen tulipesä voidaan tulevaisuudessa vaihtaa ilman takan purkamista. Thermotte™ on tulipesissä käytettävä, vaalea kivi. Se sekä eristää että antaa helakan ja kiehtovan liekkikuvion. Thermotte™ kestää kulutusta äärimmäisen hyvin ja se on erityisesti kehitetty sietämään iskuja ja äärimmäisiä lämpötiloja. Takan sisäkuori on valmistettu PowerStone™ elementeistä. Elementit on valmistettu suomalaisillekin tutusta kiuaskivestä, eli oliviinikivestä. Kivi on tunnetusti nopeasti lämpenevä ja hyvn lämpöä varaava, suuren tiheytensä vuoksi.

7 080,00 

Huomio! Tulisijat eivät ole varastossa, mikäli niissä ei näy varastomäärän saldolukua. Toimitusajat ovat pitkiä, varmista toimitusaika ennen tilausta.

Tai maksa ostoksesi osissa!
Hae Resurs Bank luottoa helposti: Tästä
Luottopäätös ei sido sinua ostokseen.

Kuvaus

Korkeus: 1770 mm
Leveys: 800 mm
Syvyys: 567 mm
Hormiliitos: Päältä, Takaa
Paino sisältää tulipesän: 930 kg
Materiaali: ShapeStone Light
Nimellisteho: 3,6 kW
Polttopuiden max.pituus: 35 cm
Savukanavaliitäntä Ø :150 mm
Palamisilmaliitäntä: Kyllä
Hyötysuhde: 84 %
CO-partikkelit 13%:ssa O2: 0,1

Väri: Takka toimitetaan betonipinnoitettuna. Sen voi maalata tai pinnoittaa juuri sopivaksi omaan käyttöön haluamallaan värillä, tai jättää sellaiseksi. Kuvissa takat ovat pinnoitettu valkoisiksi.

Jaa somessa:

Lisätiedot

Paino 403 kg (kilogramma)
Kätisyys

Kulmalasi oikea, Kulmalasi vasen