Nordpeis Praha

Nordpeis Praha on kolmilasinen kiertoilmatakka, jossa on suuri tulinäkyvyys ympärille. Takan etuosassa on vakiona käytännöllinen halkotila. Tämä takka on parhaimmillaan suoralle seinälle asennettuna niin, että tulinäkyvyydestä voidaan nauttia laajasti joka puolelta, sillä tulinäkyvys on 180°!

Praha on vakiokorkeudeltaan 1750mm mutta siihen on saatavilla korotusosa joka korottaa tämän kiertoilmatakan 2380mm korkeaksi!

Takan toimitukseen sisältyy suojaseinäsarja jonka avulla takka voidaan asentaa 0mm suojaetäisyydellä (taakse) tulenarkaan materiaaliin.

Takan pinta on erikoisbetonia, joka voidaan pinnoittaa asennuksen jälkeen halutulle värisävylle maalaamalla. Näin saat takasta juuri sopivan sinun huoneeseesi!

Mikäli etsit mallia joka on todella samanlainen kuin Praha mutta ilman halkotilaa, niin Nordpeis Cannes on etsimäsi vaihtoehto.

Tekniset mitat löydät sivun alaosasta.

 

4 420,00 4 812,00 

Tai maksa ostoksesi osissa!
Hae Resurs Bank luottoa helposti: Tästä
Luottopäätös ei sido sinua ostokseen.

Kuvaus

Korkeus (mm) : 1750 (matala malli) / 2380 (korkea malli)
Leveys (mm) : 554
Syvyys (mm) : 463
Hormiliitos : Päältä, Takaa
Paino : 253kg (matala malli) / 317kg (korkea malli)
Nimellisteho : 5,4kW
Polttopuiden max.pituus : 40cm
Savukanavaliitäntä : Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä : Kyllä
Hyötysuhde : 81,9%

Väri: Takka toimitetaan betonipinnoitettuna. Sen voi maalata tai pinnoittaa juuri sopivaksi omaan käyttöön haluamallaan värillä, tai jättää sellaiseksi. Kuvissa takat ovat pinnoitettu valkoisiksi.

Valmistajan kotisivut

Jaa somessa:

Lisätiedot

Korkeus

Normaali (1750mm), Korkea (2380mm)