Nordpeis Pisa

Nordpeis Pisa kiertoilmatakka on kulmaluukkuinen nykyaikainen takka. Pisa on parhaimmillaan kulmaan tai suoralle seinälle asennettuna niin, että tulinäkymä kattaa mahdollisimman suuren alueen ihailtavaksi.

Pisa kiertoilmatakka on valittavissa joko oikean- tai vasemmanpuoleisella luukulla. Huomioi valitessa takkaa, että luukun puoli on määritelty takan edestä katsottuna.

Nordpeis Pisa kiertoilmatakassa on vakiona halkotila alaosassa. Halutessasi lisää säilytystilaa ja/tai isomman takkakokonaisuuden on mahdollista valita iso sivuhalkotila lisävarusteena. Liitos savuhormiin voidaan tehdä halkotilan sisällä, jotta takka saadaan liitettyä esimerkiksi jo kohteessa olemassa olevaan tiilihormiin.

Takassa on sisäänrakennettu suojaseinä, jonka avulla saadaan suojaetäisyys taakse tulenarkaan materiaaliin 0 mm!

Takan pinta on erikoisbetonia, joka voidaan pinnoittaa asennuksen jälkeen halutulle värisävylle maalaamalla. Näin saat takasta juuri sopivan sinun huoneeseesi!

Tekniset mitat löydät sivun alaosasta.

3 940,00 

Tai maksa ostoksesi osissa!
Hae Resurs Bank luottoa helposti: Tästä
Luottopäätös ei sido sinua ostokseen.

Kuvaus

Korkeus (mm) : 1683
Leveys (mm) : 593
Syvyys (mm) : 466
Hormiliitos : Päältä, Takaa
Paino : 266kg
Nimellisteho : 5,4kW
Polttopuiden maksimi pituus : 40cm
Savukanavaliitäntä : Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä : Kyllä
Hyötysuhde : 81,9%

Takka toimitetaan betonipinnalla. Asennuksen jälkeen se voidaan maalata halutulle värisävylle maalaamalla. Näin saat takasta juuri sopivan sinulle.

Valmistajan kotisivut

Jaa somessa:

Lisätiedot

Kulmaikkuna

Vasen, Oikea