Nordpeis Davos U – Matala

Nordpeis Davos U – Matala on kolmilasinen kiertoilmatakka, joka tarjoaa erinomaisen lämmitystehon ja näkymän elävälle tulelle.

Tuplalasit parantavat polttotekniikkaa ja tekevät takasta turvallisen, sekä säteilylämpö on mukavan pehmeää ja lämmintä. Kahva on kuumentumaton.

Takan kuori on kevytbetonia, joka voidaan maalata, tai tasoittaa halutunlaisella sävyllä tai pinnoitteella. Monet asiakkaamme haluavat myös jättää alkuperäisen betonipinnoituksen

Davos U – Matala kiertoilmatakkaan on mahdollista ostaa lisävarusteena PowerStone lämpömakasiini, jolla saat kiertoilmatakkaasi varaavan ominaisuuden. PowerStone -lisävaruste on ulospäin täysin huomaamaton, sillä se sijoitetaan kuoren betonikuoren sisäpuolelle.

Davos U:sta on olemassa myös korkeampi (2380mm) versio Davos U – Korkea

6 060,00 6 546,00 

Huomio! Tulisijat eivät ole varastossa, mikäli niissä ei näy varastomäärän saldolukua. Toimitusajat ovat pitkiä, varmista toimitusaika ennen tilausta.

Tai maksa ostoksesi osissa!
Hae Resurs Bank luottoa helposti: Tästä
Luottopäätös ei sido sinua ostokseen.

Kuvaus

Korkeus: 1636 mm
Leveys: 722 mm
Syvyys: 600 mm
Hormiliitos: Päältä, Takaa
Paino: 353 kg
Liitäntäkorkeus päältä: 1155 mm
Liitäntäkorkeus takaa: 1095 mm
Materiaali: ShapeStone Light
Nimellisteho: 8,9 kW
Polttopuiden max.pituus: 50 cm
Savukanavaliitäntä: Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä: Kyllä
Hyötysuhde: 80 %

Väri: Takka toimitetaan betonipinnoitettuna. Sen voi maalata tai pinnoittaa juuri sopivaksi omaan käyttöön haluamallaan värillä, tai jättää sellaiseksi. Kuvissa takat ovat pinnoitettu valkoisiksi.

Jaa somessa:

Lisätiedot

Paino 353 kg (kilogramma)
Lämmönluovutus

Kiertoilma, Kiertoilma + varaava massa +180 kg