Nemo 4 Top Eco

Luotu Suomen ankariin olosuhteisiin ja energiatehokkaisiin taloihin!

Tulipesän kaksoisseinämärakenne mahdollistaa mahdollisimman pienen tehon huoneeseen ja tehokkaan lämmönsiirtymisen veteen. Tulipesä on eristetty jo tehtaalla, joka parantaa polttotekniikkaa ja hyötysuhdetta ja lämmittää vähemmän huonetilaa. Koska lämpö otetaan talteen vasta tulipesän yläpuolelta, ei vesi haittaa polttotapahtumaa jäähdyttävästi, vaan polttoprosessi on aina parhaimmillaan! Luukussa tuplalasi, joka vähentää säteilylämpöä. Ainutlaatuinen puoliautomaattinen ilmansäätö on helppo käyttää, sinun ei tarvitse ymmärtää ensiö- ja toisioilman toimintatapoja, riittää että säädät liekin suurelle tai pienelle, tehontarpeen mukaan. Takka hoitaa ilmansyötön oikeaan paikkaan puolestasi (sytytysvaiheessa enemmän ensiöilmaa, palovaiheessa enemmän toisioilmaa). Polttoprosessin hyötysuhde on huikeat 87  %, joka tarkoittaa erittäin pientä tuhkajätettä tulipesään. Polta jopa 1 m³ polttopuuta ilman tuhkan tyhjennystä (riittävän kuiva polttopuu ja oikein säädetty ilmansäätö)!

Sopii erityisesti käytettäväksi passiivi ja matalaenergiataloissa, sekä uusissa omakotitaloissa, jossa lämpöä ei juuri haluta huoneeseen. Takan lämmönvaihdin voidaan lisäeristää putkitöiden jälkeen, jolloin tehoa siirtyy enemmän veteen.

Takalla voidaan polttaa suurta puumäärää erittäin pitkään mutta kuitenkin hyvin puhtaasti, joka mahdollistaa polttopuun tehon jakamisen pitkälle aikavälille (pesä täyteen ja veto pienelle = paloaika jopa 4 h). Toimii erinomaisesti tilanteissa jossa energiankulutusta on pitkälle aikavälille.

Vakiona säätöjalat, luukun asennuskehys, tuplalasi, ulkoinen paloilmanottoliitäntäpaikka (luukkua vastakkaiselta puolelta).

3 690,00 

Poista

Kuvaus

TEKNISET TIEDOT

Mitat (L x K x S): 807 x 1424 x 572
Maksimiteho veteen: 20 kW
Jatkuva teho veteen: 16 kW
Jatkuva teho, BImSchV päästö vaatimuksilla: 14 kW
Teho huonetilaan: 4 kW
Vesi/huonetehon suhde: 4:1
Paino: 245 kg
Tulipesän koko:
Luukun koko L x K (+S): 760 x 469 (+419)  mm
Lämmitysala: 350 – 600 m³
Hormiliitos: 210 mm ulkohalkaisija
Maksimi verkkopaine: 2 bar
Lämmönvaihtimen tilavuus: 55 l
Säädettävä ensiöilma: kyllä
Säädettävä toisioilma: kyllä
Hyötysuhde: 87 %
Polttoaineen kulutus: 3 – 7,5 kg / h
Savukaasujen lämpötila maksimiteholla: 175 °C
Savukaasujen maksilämpötila: 244 °C
CO päästöt: 0,45 (13%-O2)
Hiukkaspäästöt: 85 mg/Nm³
Tuplalasi: kyllä

Jaa somessa:

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Kahvan puoli

Vasen, Oikea