Jäspi Tehowatti Air Split – Vesi-ilmalämpöpumppu käyttövesivaraajalla

Talon ja käyttöveden lämmitys lämpöpumpulla

Sopii itsenäiseksi lämmityslaitteeksi uuteen taloon, tai vanhaan taloon esim. öljykattilan rinnalle. Talon koko 50 -200 m². Tähän pakettiin ei ole mahdollista asentaa muita lämmityslaitteita, kuten vesitakka tai aurinkokeräimet. Mikäli haluat paketin jossa on myös vesikiertotakka tai aurinkokeräimet, katso lisää Räätälöidyt vesikiertopaketit

Mikä on Split?

Split tarkoittaa nimensä mukaisesti jaettua lämpöpumppua.

Lämpöpumpun ulkoyksikössä ei kierrä vesi, vaan kylmäaineet, jolloin jäätymisen riskiä ei ole.

Maksimaalista energiaa, minimaalisilla kuluilla.

Tuottaa tehokkaasti energiaa ympäri vuorokauden, aina parhaalla mahdollisella hyötysuhteella. Lämmityspuolella lämpöpumppu tuottaa vain sen verran energiaa kuin lämmitys sillä hetkellä vaatii, lämpöpumppu siis mukautuu tarpeen mukaan. Älykäs ja tarpeen mukaan säätyvä ohjaus mahdollistaa korkean hyötysuhteen = edulliset käyttökustannukset. Ohjauksessa sisäänrakennettuna jo lämmityksen ohjaus, eli et tarvitse erillistä ohjauslaitetta lisäksi. Lämpöpumppu tulistaa käyttöveden ajoittain, jotta lämmintä käyttövettä on aina tarjolla. Kun käyttöveden tarve on tyydytetty, siirtyy lämpöpumppu tuottamaan lämpöä vain vaaditulla teholla lattialämmitykseen. Mikäli lämmöntuottotarvetta ei ole, lämpöpumppu sammuu.

Helppo asentaa

Laite on suunniteltu asennusystävälliseksi. Kaikki tarvittavat laitteet ovat asennettu sisäyksikköön, jossa varaaja sijaitsee. Riittää kun lämmitysjärjestelmään kytketään putkiuyhteet, anturit sekä sähköt.

8 190,00 8 890,00 

Huomio! Tulisijat eivät ole varastossa, mikäli niissä ei näy varastomäärän saldolukua. Toimitusajat ovat pitkiä, varmista toimitusaika ennen tilausta.

Tai maksa ostoksesi osissa!
Hae Resurs Bank luottoa helposti: Tästä
Luottopäätös ei sido sinua ostokseen.

Kuvaus

Sisäyksikkö

Varaajan koko (käyttövesi): 215 l
Käyttöveden 40°C kertatuotto: 280 l (Luxus tila)
Paino: 115 kg
Mitat KxLxS: 1670 x 600 x 620 mm
Vara sähkövastus: 9 kW

Ulkoyksikkö

Teho: 8 kW
Mitat KxLxS: 750 x 960 x 340 mm
Paino: 60 kg
Alin toimintalämpötila: -20 °C
Energialuokka käyttövedelle: A
Energialuokka lämmitykselle: A++

Jaa somessa:

Lisätiedot

Teho

8 kW, 12 kW