Jäspi Basic Split – Vesi-ilmalämpöpumppu

Jäspi Basic SPLIT paketti sopii asennettavaksi olemassa olevaan varaajaan. Mikäli lämpöpumpun tulee lämmittää sekä käyttövettä, että lattia tai patterilämmitystä, tulee asennukseen kuulua joko hybridivaraaja, tai käyttövesivaraaja kierukalla. Tällöin paketti tarvitsee käyttövesipaketin, jossa toimitetaan vaihtoventtiilit. Mikäli varaajaa lämmittää myös toinen tulistava laite, kuten vesitakka tai puukattila, tulee varaajaan ja lattialämmityksen väliin asentaa erillinen sunttiohjaus ECS1, jotta vältytään lattialämmityksen ylilämmitykseltä ja  lämpöpumpun häiriötilanteilta. ECS1 ohjaa lattialämmityksen menolämpötilaa riippumatta siitä, onko varaaja lämmitetty puukattilalla vai vesi-ilmalämpöpumpulla, kun taas lämpöpumpun ohjausta käytetään tässä tilanteessa ulkolämpötilakäyrällä varaajan lämmityksen ohjaukseen, toisinsanoen lämpöpumpun sammuttamiseen mikäli varaajan tavoite on saavutettu.

Yksinkertainen ja edullinen järjestelmä voidaan asentaa olemassa olevan järjestelmän rinnalle. Basic SPLIT -järjestelmä sopii öljykattilan rinnalle, tai sähkökattilan (esimerkiksi JÄSPI Tehowatin) tai energiavaraajan (esimerkiksi JÄSPI OVALIN tai Akvaterm AKVAn) yhteyteen. Talon lämmitys hoidetaan ensisijaisesti aina lämpöpumpulla ja muut lämmityslaitteet toimivat lisälämmönlähteinä.

8 kW tuote sopii uusiin omakotitaloihin lattialämmityksellä, aina noin 200 m² saakka. 12 kW koko sopii vanhempiin taloihin, joissa lämmitysjärjestelmänä on vesikiertopatterit. 16 kW versio sopii tuotantotiloihin tai isoihin myymälöihin.

5 890,00 7 290,00 

Huomio! Tulisijat eivät ole varastossa, mikäli niissä ei näy varastomäärän saldolukua. Toimitusajat ovat pitkiä, varmista toimitusaika ennen tilausta.

Tai maksa ostoksesi osissa!
Hae Resurs Bank luottoa helposti: Tästä
Luottopäätös ei sido sinua ostokseen.

Kuvaus

SCOP: 4,4
Alin toimintalämpötila: -20 °C
Veden lämpötila: Max 58 °C

  • Basic Split 8 kW ilmavesilämpöpumppuyksikkö ulos
  • Maatukiteline
  • Kiertovesipumppu (IVLP – Varaaja)
  • Split Box, kylmäainelämmönvaihtaja
  • Ohjausyksikkö, VILP ja lämmitys
  • Sulatusvesiletku ja sulanapito vastus
  • Apurele ja 3-tie venttiilin toimilaite (sähkökattila ja öljykattila)
  • Lämmityksen sunttiryhmä

 

Jaa somessa:

Lisätiedot

Teho

8 kW, 12 kW, 16 kW