Narvi AK-95

Aitokiuas on saatavilla keraamisilla- tai perinteisillä oliviinikivillä. Suosittelemme keraamisia kiviä, jotka lyhentävät lämmitysajan ja puunkulutuksen. Keraamisten kivien pyöreä muoto parantaa myös vetoa ja kivien lämmönkestävyys on ensiluokkainen, mikä pidentää niiden käyttöikää. Aitokiuas on perinteinen kertalämmitteinen kiuas, jonka löylyissä nautit saunomisesta aidoimmillaan. Legendaarisella, kertalämmitteisellä kiukaalla saunot yhdellä lämmityksellä useamman tunnin, jopa seuraavana aamuna. Mahtava kivimäärä mahdollistaa juuri halutunlaiset, hapekkaat löylyt, joita on helppo säädellä. Nämä kiukaat on tarkoitettu suuriin löylyhuoneisiin, joissa isokin joukko nauttii kiukaiden makoisista löylyistä. Ulkovaippa on mustaksi maalattua teräslevyä. Vaippa on eristetty ja eristys suojattu ruostumattomalla teräspellillä. Kiukaan suuluukku, arina ja sisäkansi ovat valurautaa. Kaikki tarvittavat osat toimitetaan kiukaan mukana.

7 899,00 

Huomio! Tulisijat eivät ole varastossa, mikäli niissä ei näy varastomäärän saldolukua. Toimitusajat ovat pitkiä, varmista toimitusaika ennen tilausta.

Tai maksa ostoksesi osissa!
Hae Resurs Bank luottoa helposti: Tästä
Luottopäätös ei sido sinua ostokseen.

Kuvaus

Tekniset tiedot:

AK-95

Löylyhuoneen koko: 24–34m³

Korkeus: 146cm

Halkaisija: 95 cm

Kokonaispaino / Kivimäärä:  1360 kg / 440 kg

Liitinhormin ulkohalkaisija: 210 mm

Liitinhormin alareunan korkeus lattiasta: 193 cm*

Ulkokuori: maalattu, musta

Suojaetäisyydet:

Sivuille: 500 mm

Eteen: 1000 mm

Ylös: 1200 mm

Taakse: 500 mm

*Kiuas 50 mm irti palamattomasta materiaalista

yhdyshormi 80° kulmalla (AK-78-110).

AK 57K- AK110-kiukaiden saunan korkeudeksi suositellaan min. 2700 mm, jotta lauteet ovat riittävän ylhäällä suhteessa kiukaan pintaan.

Jaa somessa: