Nadia 13

Perusmallin edullinen mutta edistyksellinen tulipesä upotetun tai kuorellisen takan rakentamiseen.

Maksimaalinen lämpöenergian hyödyntäminen.

Runko on valmistettu korkeaa lämpötilaa kestävästä teräksestä. Tehokas palamisprosessi ja lämpötilan tasainen ylläpito onnistuvat TERMOTEC keraamisilla tulipesänosilla jotka varaavat lämpöä polttoprosessia varten. Savuhylly hajottaa pienhiukkasia ja mahdollistaa pienet päästöt. Takka on varustettu 125 mm palamisilmaliitännällä, jolloin se voidaan kytkeä energiatehokkaisiin ja passiivitaloihin ilman koneellisen ilmanvaihdon häiriintymistä. Paloilmaliitos löytyy takan pohjasta. Tulipesässä on kolme ilmanottoa, Tulipesän pohjaan (ahjoilma), toissijainen ilma tulipesän taustasta sekä lasiluukun etureunalta, joka mahdollistaa pitkään puhtaana pysyvän luukun (ilmaverho).

Turvallisuutta parhaimmillaan

Täydellinen tiiveys mahdollistetaan suurlujuus rakenteella. Kaikki teräselementit on leikattu laserilla ja taivutettu CNC taivutuskoneilla. Tulipesän lasiluukku on varustettu keraamisella lasilla, joka kestää lämpöä jopa 660 °C.

Ecologinen polttotekniikka

Tämä tuote täyttää EcoDesing standardit ja BImSchV 2 vaatimukset.

Helppo käyttää

Arinaton tulipesä mahdollistaa pienimmän mahdollisen tuhkajäämän. Polttopuusta saatava energia saadaan hyödynnettyä parhaimmalla mahdollisella tavalla. Lasiluukku pysyy puhtaana ja huoltovapaana mahdollisimman pitkään. Tulisijan korkeutta voidaan nostaa erikseen saatavilla korotusjaloilla. Tulipesän luukun kätisyys voidaan vaihtaa vasenkätisestä oikeankätiseksi.

Takan kuori on helppoa rakentaa Skamo Enclosure kotelointilevystä ja sen jälkeen pinnoittaa ja muotoilla itse haluttuun malliin.

Katso video PRO malliston kiertoilmatakkasydämistä

2 090,00 

Huomio! Tulisijat eivät ole varastossa, mikäli niissä ei näy varastomäärän saldolukua. Toimitusajat ovat pitkiä, varmista toimitusaika ennen tilausta.

Tai maksa ostoksesi osissa!
Hae Resurs Bank luottoa helposti: Tästä
Luottopäätös ei sido sinua ostokseen.

Kuvaus

Tekniset tiedot:

Mitat: katso mittakuva
Tehoalue: 6 – 16,5 kW
Mitoitusteho: 13 (mitattu päästötesti)
Paino: – kg
Passiivitalovalmis: Kyllä
Hormiliitos: Säätökello, käänneltävissä vaakaan ja pystyyn: 200 mm
Säädettävä ensiöilma: kyllä
Säädettävä toisioilma: kyllä (samassa)
Jälkipoltto: kyllä
Hyötysuhde: 81 %
Savukaasujen keskilämpötila: ~240 °C
CO päästöt: 0,09 %
Hiukkaspäästöt: 37 mg/Nm³
Ulkoinen ilmanotto: 123 mm vakiona
Tuhka-astia: ei

Kiertoilma-aukko kotelon ylös: 700 cm²
Kiertoilma-aukko kotelon alas: 900 cm²

Jaa somessa: