Nordpeis Davos U – Korkea

Nordpeis Davos U – Korkea kolmilasinen kiertoilmatakka, joka tarjoaa erinomaisen lämmitystehon ja näkymän elävälle tulelle.

Tuplalasit parantavat palotekniikkaa ja tekevät takasta turvallisen, sekä säteilylämpö on mukavan pehmeää ja lämmintä. Kahva on kuumentumaton.

Takan kuori on kevytbetonia (ShapeStone Light), joka voidaan maalata, tai tasoittaa halutunlaisella sävyllä tai pinnoitteella. Monet asiakkaamme haluavat myös jättää alkuperäisen betonipinnoituksen.

Davos U – Korkea kiertoilmatakkaan on mahdollista ostaa lisävarusteena PowerStone lämpömakasiini, jolla saat kiertoilmatakkaasi varaavan ominaisuuden. PowerStone -lisävaruste on ulospäin täysin huomaamaton, sillä se sijoitetaan kuoren betonikuoren sisäpuolelle.

Davos U:sta on olemassa myös matalempi (1636mm) versio Davos U – Matala.

Valmistajan sivut: Davos U – Korkea

6 700,00 

Huomio! Tulisijat eivät ole varastossa, mikäli niissä ei näy varastomäärän saldolukua. Toimitusajat ovat pitkiä, varmista toimitusaika ennen tilausta.

Tai maksa ostoksesi osissa!
Hae Resurs Bank luottoa helposti: Tästä
Luottopäätös ei sido sinua ostokseen.

Kuvaus

Korkeus: 2380mm
Leveys: 920mm
Syvyys: 600mm
Hormiliitos: Päältä, Takaa
Paino: 430 kg
Liitäntäkorkeus päältä: 1180 mm
Liitäntäkorkeus takaa: 1120 mm
Materiaali: ShapeStone Light
Nimellisteho: 8,9 kW
Polttopuiden max.pituus: 50 cm
Savukanavaliitäntä: Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä: Kyllä
Hyötysuhde: 80 %

Väri: Takka toimitetaan betonipinnoitettuna. Sen voi maalata tai pinnoittaa juuri sopivaksi omaan käyttöön haluamallaan värillä, tai jättää sellaiseksi. Kuvissa takat ovat pinnoitettu valkoisella ja vihreällä.

Jaa somessa:

Lisätiedot

Paino 430 kg (kilogramma)