Blue Chimney - savukaasuimuri

899 969 

Laatua piipun päähän!

Huippulaadukas Tanskalainen savukaasuimuri!

Bluechimney savukaasuimuri sopii tiili, harkko ja 150-200 mm kevythormien päähän parantamaan huonoa vetoa. Savukaasuimuri on suunniteltu toimimaan myös ilman sähköä, koska savukaasut kulkevat savukaasumoottorissa ylöspäin, eikä pysähtynyt savukaasumoottorin siipilä tuki piipun vetoa.

Kaukosäädin

Kaukosäätimen ansiosta savukaasuimurille ei tarvitse vetää erillistä virtajohtoa takan läheisyyteen. Tämä helpottaa asennustöitä. Imurille vietävässä johdossa kulkee 24 V matalajännite, pistokeliitännällä varustettuun muuntajaan, jolloin johtovedon saa tehdä kuka tahansa!

Puoliautomaattinen käyttö

Käynnistettäessa savukaasumoottori toimii täydellä teholla 20 min ajan. Tämä mahdollistaa takan sytytyksen heti imurin käynnistyksen jälkeen. Seuraavat 2 h imuri toimii puolella teholla, jonka jälkeen seuraavat 2 h minimi teholla. Jos lisäät puita, voit painaa O painiketta, jolloin uusi käyttöjakso alkaa uudelleen. Voit koska tahansa sammuttaa imurin. Imuri myös käynnistyy kun koneiston lämpötila saavuttaa 35 °C lämpötilan, jolloin se sopii lomakohteisiin joissa käyttäjä ei osaa sisäistää tuotteen käyttöä

Vähemmän haittoja!

Rakenne on suunniteltu hajottamaan savua. Imuri vetää myös raikasta ulkoilmaa savukaasujen sekaan, jolloin se hajottaa savua pienentäen savun hajua ja näkyvää käryä, ja mikä tärkeintä, vähemmän päästöjä! Takkasi polttaa puhtaasti ja säästää jopa mahdollisesti polttopuita! 24 V toimintajännitteen ansiosta laitteesta kuuluu vähemmän melua takkaan tai pihalle, puhallintehon ollessa silti huimat 60 l / sekunnissa!

Poista

Kuvaus

Halkaisija: 320 mm
Korkeus piipun ulkopuolella: 280 mm
Puhallusteho: 210 m³ / h
Virrankulutus: 3 – 24 W
Jatkuva lämmönsieto: 550 °C
Testattu hetkellinen lämmönsieto: 700 °C
Asennusjohto: 8 m (jatkettavissa)
Pikakiinnitys: kyllä
Pikanuohous avaus: kyllä
Tuulettuva koneisto: kyllä
Kaukosäädin: kyllä
Voidaan käyttää sähkökatkon aikana: kyllä

Takuu 3 vuotta!

Lisätiedot

Paino 9 kg
Malli

Blue Chimney 146-200 mm pyöreään hormiin, Blue Chimney kantikkaalla jalalla max 240 x 240 mm aukkoon.