Tulipallo: Deluxe – Käsinvalmistetut ulkotulisijat

Käsin valmistetut, mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan valmistettavat, taotut Tulipallot.

Deluxe tulipalloissa kaiverrus ja taonta on yksityiskohtaisempaa ja kolmiulotteisempaa. Kuvista on mahdollista nähdä esimerkiksi hevosen lihakset, lintujen sulat ja puiden lehdet. Deluxe tulipalloissa yksityiskohtien määrässä ei säästellä, ja toteutustoiveet voivat olla hyvinkin yksityiskohtaisia.

Materiaalipaksuus 6 mm vahva teräs mahdollistaa pitkäikäisen tuotteen kovassakin käytössä. Ei hitsaussaumoja. 16 mm arina. 10 v puhkipalamattomuustakuu, ja rakenteellinen takuu yksityisasiakaskäytössä. Koska tuote on itsessään kokonainen iso taideteos, yksityiskohdat on käsin kaiverrettu ja taottu, eikä niitä valmisteta koneellisesti tai laserilla.  Jokainen yksityiskohta ja millimetri on metallimestarien ja taiteilijoiden käsin valmistama.

Suojapeite nyt kaupan päälle!

Tilausprosessi

Kerro meille ideasi. Se voi olla sinulle rakas maisema, asia, tai haavefantasia. Taiteilija tekee listan perusteella luonnoksen, jota muokataan asiakkaan toiveiden mukaan. Kun luonnos on asiakkaan mielestä riittävän lähellä haluttua lopputulosta, työ laskutetaan ja aloitetaan. Luonnos leikataan ja sovelletaan teräspallon ympärille, ja varsinainen työ alkaa. Hinta riippuu piirrustuksen laajuudesta ja toteutustekniikasta sekä yksityiskohtien määrästä.

Valmistaja: www.terasveljet.com

7 955,00 8 180,00 

Huomio! Tulisijat eivät ole varastossa, mikäli niissä ei näy varastomäärän saldolukua. Toimitusajat ovat pitkiä, varmista toimitusaika ennen tilausta.

Tai maksa ostoksesi osissa!
Hae Resurs Bank luottoa helposti: Tästä
Luottopäätös ei sido sinua ostokseen.

Kuvaus

Tuote on sertifioitu ja täyttää GOST R ISO 9001-2015 (ISO 9001: 2015) vaatimukset.
Tulipallon tarkoitus on toimia tulisijana. Polttoaineena käytetään polttopuuta.

Halkaisija: 825 mm tai 1000 mm
Materiaalivahvuus: 6 mm
Paino: noin 135 kg

Takuu: Puhkipalamattomuustakuu 120 kk. Takuu ei koske maalipintaa eikä irrotettavia osia.

Jaa somessa:

Lisätiedot

Halkaisija:

825 cm Hinnat alkaen:, 1000 mm Hinnat alkaen: