Kratki Zuzia 16 BS kulma - saranaluukku

Kulmalasinen malli joka antaa tunnelmaa useaan suuntaan. Edulliset valurautarunkoiset mallit on suunniteltu saneerauskohteisiin, koska tuotteet eivät ole täysin kaasutiiviitä. Mallissa on rakoarinat, ja ulosvedettävä tuhka-astia. Takkaan on mahdollista hankkia erikseen ulkoisen paloilmaoton asennussarja.

Maksimaalinen lämpöenergian hyödyntäminen.

Runko on valmistettu helposti työstettävästä mutta kestävästä valuraudasta. Valurautarungossa on pitkittäisiä ulokelevyjä, joilla lämmönluovutuspinta-ala on kasvatettu mahdollisimman suureksi. Valurautarungon vahvuus on 8 mm, jolloin käyttöikä on useita kymeniä vuosia kovassakin käytössä. Savuhylly pidentää savukaasujen kulkua hormiin, ja hajottaa pienhiukkasia joka mahdollistaa pienet päästöt. Vakiona savukaasujen vedonsäädin poistopuolella, jolla voidaan avata ja rajoittaa vetoa hormiin mutta mahdollistaa paras mahdollinen veto esim. mökkiolosuhteissa. Ilmansäätö tuhka-astiasta tai ulkoisen paloilman sarjalla.

Helppo käyttää

Ulosvedettävä tuhka-astia sopii perinteistä tuhkantyhjäystä suosivalle. Iso tulipesä mahdollistaa suurten puumäärien lisäämisen. Toisioilman syöttö, eli ”ilmaverho” lasiluukun yläreunasta mahdollistaa puhtaan palamisen, vähemmän tuhkaa ja hitaammin nokeentuvat lasiluukut.

Takan kuori on helppoa rakentaa Skamo Enclosure kotelointilevystä ja sen jälkeen pinnoittaa ja muotoilla itse haluttuun malliin.
Saatavilla BS lisäseisontajalat

2 690,00 2 790,00 

Tai maksa ostoksesi osissa!
Hae Resurs Bank luottoa helposti: Tästä
Luottopäätös ei sido sinua ostokseen.

Kuvaus

Tekniset tiedot:

Mitat: katso mittakuva
Tehoalue: 7 – 18 kW
Mitoitusteho: 16 kW (mitattu päästötesti)
Paino: 183 kg
Passiivitalovalmis: ei, suositellaan saneerauskohteisiin
Hormiliitos: 200 mm
Säädettävä ensiöilma: kyllä
Säädettävä toisioilma: esisäädetty
Jälkipoltto: kyllä
Hyötysuhde: 80 %
Savukaasujen keskilämpötila: ~300 °C
CO päästöt: 0,5 %
Hiukkaspäästöt: – mg/Nm³
Ulkoinen ilmanotto:  ei, vaatii lisävarusteen
Tuhka-astia: kyllä

Kiertoilma-aukko kotelon ylös: 1000 cm²
Kiertoilma-aukko kotelon alas: 800 cm²

Jaa somessa:

Lisätiedot

Kätisyys

Vasen, Oikea

Luukku

Teräs, Deco lasi