Nordpeis Monaco II Korkea - IR laseilla

Nordpeis Monaco II korkea on hissiluukullinen kolmilasinen kiertoilmatakka.

Uudessa mallissa IR lasit, jotka vähentävät lämpösäteilyä lasiluukkujen läpi. Tämä parantaa polttoprosessia entistä tehokkaammaksi, ja siirtää lämmöntuotantoa enemmän konvektioon (ilmakierto).

Ilma-aukot on piilotettu jalustaan. Voit sijoittaa takan 0 mm:n suojaetäisyydellä taustaseinää vasten. Takan hissiluukku on miellyttävä käyttää. Sivulasit voit avata puhdistusta varten. Takan pinta on erikoisbetonia, joka voidaan pinnoittaa asennuksen jälkeen halutulle värisävylle maalaamalla. Näin saat takasta juuri sopivan sinun huoneeseesi! Takan palamisilmansäädöllä takan tehoa ja palamisen nopeutta voidaan säätää hienosti. Parhaimmillaan tämä takka on suoran seinän asennuksessa, jossa edessä ja molemmilla sivuilla avautuu hieno näkymä takkatulelle. Takan mukaan voi valita tyylikkään ja käytännöllisen halkotilan turhan puiden kantelun välttämiseksi.

Takan tulipesä on vielä erityisen korkealla, jolloin tuli ei jää piiloon kalusteiden taaksekaan.

Tekniset mitat löydät sivun alaosasta.

5 750 

Kuvaus

Korkeus (mm) : 1680
Leveys (mm) : 770
Syvyys (mm) : 500
Hormiliitos : Päältä, Takaa
Paino : 358kg
Nimellisteho : 8kW
Polttopuiden max.pituus : 50cm
Savukanavaliitäntä : Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä : Kyllä
Hyötysuhde : 80%

Väri: Takka toimitetaan betonipinnoitettuna. Sen voi maalata tai pinnoittaa juuri sopivaksi omaan käyttöön haluamallaan värillä, tai jättää sellaiseksi. Kuvissa takat ovat pinnoitettu valkoisiksi.

Valmistajan kotisivut

Jaa somessa: