Nordpeis Monaco A Matala penkillä - IR laseilla

Nordpeis Monaco A matala penkillä on oikean tai vasemman kulman hissiluukulla varustettu kiertoilmatakka.

Uudessa mallissa IR lasit, jotka vähentävät lämpösäteilyä lasiluukkujen läpi. Tämä parantaa polttoprosessia entistä tehokkaammaksi, ja siirtää lämmöntuotantoa enemmän konvektioon (ilmakierto).

Tuote on penkillinen versio Nordpeis Monaco A matala -takasta.

Uudet IR-lasit vähentävät säteilylämpöä luukusta, joka parantaa polttotekniikkaa ja tehostaa kiertoilmalla lämmönluovutusta.  Ilma-aukot on piilotettu jalustaan. Voit sijoittaa takan 0 mm:n suojaetäisyydellä taustaseinää vasten. Takan hissiluukku on miellyttävä käyttää ja se liikkuu sulavasti. Takan pinta on erikoisbetonia, joka voidaan pinnoittaa asennuksen jälkeen halutulle värisävylle maalaamalla. Näin saat takasta juuri sopivan sinun huoneeseesi! Takan palamisilmansäädöllä takan tehoa ja palamisen nopeutta voidaan säätää hienosti. Parhaimmillaan tämä takka on kulma-asennuksessa tai esimerkiksi seinän päätyyn, josta avautuu hieno näkymä takkatulelle.

Tekniset mitat löydät sivun alaosasta.

 

 

6 160 

Poista

Kuvaus

Korkeus (mm) : 1680
Leveys (mm) : 1021
Syvyys (mm) : 730
Hormiliitos : Päältä, Takaa
Paino : 525kg
Liitäntäkorkeus päältä (mm): 945
Liitäntäkorkeus takaa (mm): 1120
Nimellisteho : 7kW
Polttopuiden max.pituus : 50cm
Savukanavaliitäntä : Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä : Kyllä
Hyötysuhde : 81%

Väri: Takka toimitetaan betonipinnoitettuna. Sen voi maalata tai pinnoittaa juuri sopivaksi omaan käyttöön haluamallaan värillä, tai jättää sellaiseksi. Kuvissa takat ovat pinnoitettu valkoisiksi.

Valmistajan kotisivut

Jaa somessa:

Lisätiedot

Sivuikkuna

Oikea, Vasen