Ulkoporealtaat

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin myymäläämme!

Superior Wellness yhtiön alla valmistetaan tuotteita erilaisiin tarpeisiin, kuten Be Well – Canada Spa Kanadan markkinoille, pienet ja helposti liikuteltavat California Spa mallit, sekä Thermal Spa kuntoilualtaat ja myös meidän valikoimastamme löytyvät edulliset perusaltaat.

Platinum Spas altaat

Huippulaadukkaat ulkoporealtaat vaativaan makuun. Kun haluat satsata enemmän laatuun ja käyttökokemukseen, ja tehdä ulkoporealtaan hankinnasta sijoituksen, on Platinum Spas allas sinun valinta.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut rungot, monikertaiset eristykset, suuri suutinmäärä ja monet huippuominaisuudet tekevät näistä tuotteista pitkäikäisen, sekä miellyttävän käyttää.

Thermal Spa altaat

Kun haluat luksusta elämääsi kohtuu hankintahinnalla, on valintasi Thermal Spas ulkoporeallas.

Thermal Spa altaissa on kaikki mitä perusmalliston ulkoporeallas tarvitsee. Hyvä eristys sekä otsonointipuhdistus. Hydroterapiasuuttimet mahdollistavat rentouttavan hieronnan viikonloppuna tai työpäivän päätteeksi.

Mikä on Platinum Spas

Platinum Spas on Englantilaisen Superior Wellness ulkoporeallastoimittajan Premium mallisto, joka on suunniteltu täyttämään korkeat laatuvaatimukset. Yhtiö on yksi markkinoiden nopeimmin kasvavista yrityksistä. Tuotteet valmistetaan suurimmalta osin vientiin, ja yksi ylpeydenaihe on toimittaa tuotteet maailman pohjoisimpiin ja kylmimpiin kolkkiin, kuten Pohjoismaihin.

Platinum Spa mallisto on suunniteltu Pohjoismaiden ankariin olosuhteisiin.

Tarjoamme sinulle kaikki seuraavat

Laadun

Jokainen allas on valmistettu korkealla laatukriteerillä

Valinnan

Keskitymme edistämään hyvinvointia ja tarjoamaan jokaiselle jotain

Huolenpitoa

Loppukäyttäjän hyvinvointi on meille sydämmen asia

Innovaation

Palkittu muotoilu ja varustetaso, sekä kahden vuosikymmenen kokemus

Käsityönä valmistettua laatua

Ammattitaitoinen tiimi käyttää käsityötä varmistaakseen,
että jokainen yksityiskohta on korkeinta laatustandardia. Jos käsityö ei ole mahdollista, käytämme uusinta teknologiaa korkean laatutason ylläpitämiseksi.

Ruostumaton teräsrakenne on käsin hitsattu. Kaikki putkistot kootaan käsin, kuin myös kaikki osat ovat liimattu ja asennettu käsin, osa suihkurei’istä on porattu käsin tai manuaalisesti leikattu.

Ulkoporeallas-Seinajoki-poreamme-valmistus

Energiatehokas Platinum Premium Shield eristys

Valmistaja Superior Wellness esittelee ylpeänä Platinum Premiere Shield eristysmenetelmä, joka on innovatiivinen uusi tapa valmistaa energiatehokas eristys.

Koska ulkoporealtaan ostajaa kiinnostaa aina tuotteesta aiheutuvat juoksevat kulut, on tärkeää tietää miten uusi luksustuotteesi on toteutettu, eikä se hankinnan jälkeen kasvata kuukausikulujasi ollakseen toimintakunnossa.

Platinum Premium Shield eristys sisältää viisi erilaista tapaa sitoa lämpöä, jotka ovat:

  • Pohjan lämpösäteilyä heijastava alumiinikuori
  • Kotelointi on valmistettu uretaanieristelevyistyä
  • Ammeen muoviosaan on ruiskutettu saumattomasti Polyuretaanieriste
  • Koko kotelon on 360 matkalta päällystetty alumiinisella kuplaeristekerroksella, joka heijastaa lämpöä
  • Eristetty kansi
Jaquzzi Palju poreallas Seinäjoki

Saavutetut edut:

  • Pumppuja, suuttimia, valojen johdotuksia ei ole tarvinnut upottaa ruiskueristeisiin, jolloin ne voidaan huoltaa.
  • Pumpuista ja putkista syntyvä hukkalämpö voidaan käyttää lämmön ”kierrätykseen” koteloinnin sisällä.
  • Lämpöä heijastava kerros pitää kylmän ulkoilman, ja poreammeen lämmön hyvin erillään.

Laitteet: Vesisuuttimet, otsonipuhdistin ja pumppumekanismi

Istuimet

Suunniteltu muotoilemaan kehon muotoja. Suuttimet on sijoitettu niin, että ne vastaavat täydellisesti ihmisen lihasrakennetta. Tarjoaa miellyttävän ja ensiluokkaisen vesihierontakokemuksen

Otsonointi

Jokaisessa Platinum Spas tuotteessa on ”Superior Wellness Ozone” (vakiona) elektroninen desinfiointi ammelle. Se puhdistaa ammetta luonnollisesti ja vähentää kemikaalien tarvetta.

Pumput

Ammeet käyttävät (Superior Wellness) pumppuja, jotka on testattu alan edistyneimmällä laatutestauksella ja tarkastuslaitteilla.

Bluetooth kaiuttimilla extraat rentoutumisen, tai starttaat bileet

Riehakkaat bailut, tai rentouttavia luonnon ääniä, sinä päätät. Nauti mielimusiikistasi vakiovarusteena toimitettavalla äänentoistolla. Kaiuttimet on roiskesuojattu, ne on suunniteltu ulkokäyttöön ja ovat täysin huoltovapaat.

Voit soittaa musiikkia millä tahansa älylaitteella jossa on Bluetooth yhteys.

Valaistuksen taikaa

Mikä on lempivärisi?
Mikä väri rauhoittaa sinua parhaiten?

Valitse miellyttävin väri tai heitä valoshow ilmoille, nostaen juhlatunnelman kattoon.

Altaat on varustettu usealla erilaisella LED sijoittelulla. Vedenalaisilla ledeillä, veden yläpuolisella valaistuksella, sekä ns. puutarhavalaistuksella, joka kattaa jokaiseen nurkkapaneeliin upotetut valaisinpaneelit.

Erikoisuutena LED-valaisu löytyy myös muutamista suuttimista.

Mallisto

Thermal Spas

Thermal Spas on Englantilaisen Superior Wellness ulkoporeallasyhtymän perusmallisto, joka on suunniteltu täyttämään korkeat laatuvaatimukset.

Thermal Spas on erikoistunut urheilu ja kuntoutusaltaiden valmistamiseen. Suomeen olemme valkanneet edulliset perusmalliset altaat, joiden edullinen hinta tuo ulkoporealtaat kaikkien ulottuville. Thermal Spas kuuluu samaan Wellness Superior yhtymään.